Receita de bolo salgado, ideal para quem é pouco fã de doces.
Ingredientes:
4 ovos
1 chávena de farinha de amêndoa, de coco ou aveia (cerca de 250 mL)
1/2 chávena de farinha de linhaça
2 colheres de sopa de iogurte natural
Sal
Queijo parmesão
1 colher de sobremesa bem cheia de fermento
Sementes de sésamo para polvilhar
Preparação:
Misturar todos os ingredientes no robot, na batedeira ou manualmente.
Levar ao micro-ondas por 5 minutos.
Antes de levar ao forno, polvilhar com queijo parmesão e sementes de sésamo. (Este bolo também se pode fazer no forno de convecção a 180ºC).
No final da cozedura liguei o gril para tostar e ficar com aquela cor dourada.
Partilha com as tuas amigas:
Outras Dicas:
Comentários:
Este site usa cookies para melhorar sua experiência. Ao usar o site vamos supor que aceita, mas pode optar por sair se desejar. AceitarRejeitarMais informações
Política de privacidade e cookies
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.